Player of the Week: 4

Denna veckan har vi fokuserat på Ruben. Ruben är en av våra quarterbacks och har många bollar i luften på en gång i form av träning, skola och digitala samtal med coacher från världen över för att bli så bra han bara kan! Trots det kommer han alltid till träningen med positiv attityd och en mentalitet om att bli bättre med varje repetition. Formatet på denna presentationen varierar lite eftersom Ruben är van vid att skriva flytande texter med tanke på hur mycket han pluggar för tillfället, men vi gillar det!


Mitt namn är Ruben Rennéus Guthrie, jag är 18 år gammal och bor i Lund. Just nu så pluggar jag på gymnasiet och ska ta studenten till sommaren.

Jag började spela amerikansk fotboll i sjuan och sedan dess har det varit bland de bästa saker jag vetat att göra. Jag började spela sporten efter att jag fick höra om att min kusin analyserade matcher i NFL som sin hobby och ville veta mer om sporten. Jag kollade upp om det fanns några lag i närheten och samma vår så startades det gamla laget Lund Vikings upp igen och resten är historia.

Sporten har varit min stomme under min uppväxt. Jag hade alltid en anledning att gå och gymma eller träna istället för att göra andra dumma grejer. Jag fick lära mig om kamratskap och ledarskap. Mycket finns att tacka till sporten för den personen jag är idag, vilket gör att jag idag är mycket tacksam för sporten.

En vanlig dag för mig börjar med en ordentlig frukost, därefter är det vidare till plugget. Efter skolan brukar jag gymma, även träningsdagarna. Efter det så drar jag antingen till träningen eller pluggar. På kvällen blir det käk och film, skulle gärna säga att jag lägger mig hygglig tid men det blir oftast lite senare än tänkt.

Mitt mål med sporten är att se hur bra jag verkligen kan bli och nå så hög nivå som jag bara kan. Framtiden i amerikansk fotboll är aldrig säker, du vet aldrig när din sista match eller träning blir av. Så jag väljer att ta det spel för spel och njuter av stunden och möjligheten jag har att utöva sporten jag älskar.

Säsongen ser strålande ut. Stort shoutout till defense som verkligen gör stora framsteg. Vårt offense blir även bara skarpare och skarpare. Oavsett vad som händer eller när säsongen blir av ser jag fram emot att kasta lite boll med grabbarna!

Leave a Comment

Your email address will not be published.