Player of the Week: 3

Den tredje spelaren vi har äran att presentera är Kristoffer “Biceps” Winroth! Kristoffer kommer alltid till träningen med ett leende som smittar av sig, och det leendet försvinner aldrig. Efter många säsonger i Ekeby kommer han tillsammans med resten av truppen från Ekeby till Helsingborg för att starta på nytt. Vi är väldigt glada över att ha en glädjespridare som Kristoffer i laget. Fun fact: Kristoffer håller rekord i touchdowns med 13 (TRETTON!) touchdowns på en match. Hör ni något annat är det förmodligen en lögn.

Presentera dig själv, vem är du och varför spelar du amerikansk fotboll?
Kristoffer Winroth, 28 år gammal jag spelar endast fotboll för att göra touchdowns, allt annat är oviktigt.

Vad betyder sporten för dig?
Sporten för mig betyder väldigt mycket, dels träningen i sig, att ha ett mål att sikta mot och strävan att bli bättre för att inte svika kamrater i laget. Men framför allt för gemenskapen som sporten erbjuder, det är den ultimata lagsporten.

Hur ser en vardag ut för dig?
En vardag för mig ser i rådande situation ut som såhär, jag försöker komma upp i god tid och träna lite för att få igång huvudet då jag större delen av dagen sitter och pluggar. Efter plugget är färdigt för dagen så om jag inte har träning med laget blir det lätt att jag sticker ut på en lite hårdare löprunda. Försöker såklart göra sambon lite nöjd med att ge henne lite tid med.

Finns det något speciellt minne från sporten som har en plats i ditt hjärta?
Dom absolut bästa minnena jag har från sporten är inte från planen, absolut att det är jävligt roligt att vinna en match med sitt lag. Men det är ännu bättre att sitta i ett omklädningsrum med folk man litar på och har jävligt roligt med och snart ska gå ut i krig med.

Hur tror du att den kommande säsongen kommer gå?
Ett nytt lag som vi är har väldigt mycket att slipa på innan jag vågar bli kaxig, men förhoppningen när allt faller på plats är såklart att vi tar hem det. Vi ska såklart vinna alltihop.

Leave a Comment

Your email address will not be published.