Player of the Week: 2

Nästa spelare i vår serie av presentationer av våra kära Jaguars spelare är ingen mindre än Rocky! Erik “Rocky” Larsson har spelat under Greg sedan 2018 och har ständigt varit en säkerhet för lagets QB! Med hjälp av sin längd och sina säkra händer landar han alltid med bollen i famnen. Man kan lugnt säga att om Rocky är på planen så kommer någon att härdas med hjälp av hans snabbhet och erfarenhet av att leka med de defensiva backarna. 

Vad heter du och hur gammal är du?
Erik “Rocky” Larsson, 34 år. Jag bär nummer 7.

Varför började du spela amerikansk fotboll?
Jag tröttnade på att stå i det vanliga fotbollsmålet och jag har alltid tyckt att amerikansk fotboll har sett spännande ut. 

Vad betyder amerikansk fotboll för dig?
För mig är det den ultimata lagsporten. Fotbollen har sett till att jag håller mig i form och den ger mig energi. 

Hur ser en vardag ut för dig?
Jag börjar dagen med att gå upp klockan kvart över sex, sedan matar jag dottern och strax därpå är jag påväg till jobbet. Jag arbetar som transportledare, min dag på jobbet börjar klockan åtta i Hjärnarp och avslutas klockan fem mot kvällen. Är det träning så beger jag mig söderut mot Helsingborg redan klockan sex på kvällen, och då är jag hemma till halv elva på kvällen. Om det däremot inte är träning så är jag hemma sex på kvällen för att umgås med familjen i några timmar för att sedan lägga mig och förbereda mig för nästa dag.

Hur tror du att den kommande säsongen kommer gå?
Vi ska vinna serien! Finns inget annat.

Leave a Comment

Your email address will not be published.